Zwemmen bij de K.I.S.

Gezocht toezichthouders.

U kunt bij ons zwemmen onder begeleiding van toezicht door onze eigen vrijwilligers. Wij zwemmen op de volgende tijdstippen:

Om deel te mogen nemen aan onze zwemuren dient u lid te worden van onze vereniging en uiteraard in bezit van een Nederlands zwemdiploma. Zonder zwemdiploma kunnen wij u helaas niet toelaten. Deze bepaling is ook opgenomen in ons huishoudelijk reglement.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze lidmaatschapspagina en onze algemene voorwaarden staan hier.

Bij de ingang van het zwembad zit altijd een medewerk(st)er van de KIS voor het aankopen en afstempelen van uw zwemkaart. Om een nieuwe banenkaart te kopen, dient u in het bezit te zijn van een lidmaatschapskaart. Zonder lidmaatschapskaart dient u een losse banenkaart aan te schaffen. Deze zijn in verhouding duurder dan de reguliere banenkaarten en kunt u ook maar éénmalig gebruiken.