baantjes zwemmen bij de K.I.S.

Zwemmen bij de K.I.S.

Baantjes zwemmen

KIS zwemmen

Baantjeszwemmen
De KIS zwemt al ruim 50 jaar in het Sportfondsenbad te Beverwijk. Met ruim 10 toezichthouders aan de kant kunt u fijn veilig zwemmen.

Het 50 meter bad wordt op donderdagavond opgesplitst in een aantal banen. In twee banen daarvan kunt u baantjes zwemmen. De ene baan heen, en de andere retour. Zo zwemt u niemand in de weg.

Jeugd
De overige banen zijn gereserveerd voor de jeugd. Zij kunnen naar hartelust vrijzwemmen gebruik maken van de glijbaan, duikplank en overige attributen in het water. Ook hier staat de veiligheid van de zwemmers weer hoog in het vaandel.

Veilig sportklimaat
De KIS voert het protocol gedragsregels begeleiders in de sport actief uit.

Om deel te mogen nemen aan onze zwemuren dient u lid te worden van onze vereniging en uiteraard in bezit van een Nederlands zwemdiploma. Zonder zwemdiploma kunnen wij u helaas niet toelaten. Deze bepaling is ook opgenomen in ons huishoudelijk reglement.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze lidmaatschapspagina en onze algemene voorwaarden staan hier.

Maar als u in extra verwarmd water wilt gaan zwemmen, kunt u ook bij onze zwemuren in Heliomare komen zwemmen. Meer info daarover hier.