vacature toezichthouders
Meer info? Neem contact op met secretariaat 0251-254714

Gezocht (reserve) vrijwillige

toezichthouder zwembad Heliomare te Wijk aan Zee

Toezichthouder KIS

Vacature 1

Toezichthouder Zwembad Heliomare


Voor ons zwemuur op de dinsdag (12:00 - 12:45 uur) in het zwemhad van Heliomare zoeken wij een toezichthouder. Dit zwem-uur welke door onze (nagenoeg volwassen) zwemleden wordt bezocht, heeft per 1 januari 2015 een toezichthouder nodig. De huidige toezichthouder stopt per 31 december 2014. Onze leden kunnen alleen in het bezit van een badenkaart komen zwemmen. Deze badenkaarten worden ook voorafgaand aan het zwem-uur door de toezicht houder verkocht.

Het zwemhad van Heliomare is een klein en overzichtelijk zwembad.

Het is niet de bedoeling dat u de zwemmers gaat helpen met aan- en uitkleden. U bent enkel aangesteld om de veiligheid te waarborgen.

Bent u enthousiast en in bezit van zwemdiploma's en heeft u de gelegenheid om deze taak op zich te nemen? Eventueel ook nog in bezit van BHV certificaat? Het certificaat van BedrijfsHulpVerlener kunt u eventueel op kosten van de KIS behalen. Neem dan contact op met secretariaat@deKIS.nl of bel 0251-254714.

Vacature 2

Reserve Toezichthouder Zwembad Heliomare

Voor onze zwem-uren op de maandag en dinsdag zoeken wij een reserve toezichthouder. Bij het uitvallen van onze reguliere toezichthouders hopen wij een beroep op u te mogen doen.

De beide zwemuren zijn van 12:00-12:45 uur.

Bent u enthousiast en in bezit van zwemdiploma's en heeft u de gelegenheid om deze taak op zich te nemen? Eventueel ook nog in bezit van BHV certificaat? Neem dan contact op met secretariaat@deKIS.nl of bel 0251-254714.

50pluszwemmenUw advertentie had hier kunnen staan. Al vanaf € 5,-- per maand bij de grootste en oudste sportvereniging 'aangepaste' sporten in Nederland!