Vrijwilligersavond KIS 2014

Geslaagde vrijwilligersavond KIS

Gasthoeve Adrichem in Beverwijk was dit jaar de locatie waar onze vrijwilligersavond 2014 werd gehouden. Het was volle bak. Met 26 man hebben wij ons tegoed gedaan aan een perfect diner samengesteld door de gastheer & vrouw van Gasthoeve Adrichem. Tijdens het diner konden de gasten bij het voorgerecht kiezen uit een carpaccio van rund of een zalm-garnalen gerecht. Een lekkere pittige heldere tomatensoep als tussengerecht. Bij het hoofdgerecht kon men kiezen uit varkenshaas of scholfilets en als afsluiting een grand-dessert ijstaart. Het eten was perfect en ieder had dan ook lekker zijn buikje vol.

Vrijwilligersavond kis 2014

ijstaart

Evenwel was er even een serieus moment omdat tijdens deze avond ook afscheid werd genomen van Adrie Leoné, Gre Koning en Ellie Bodewes. Adrie is toezichthouder op de maandag groep en verlaat ons per 1 januari 2015. Gre en Ellie zijn toezichthouders bij de dinsdaggroep en verlaten ons ook per 1 januari. Door het bestuur zijn ze even in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet bij de KIS.

Maarten Kooyman gaat de maandaggroep vanaf 1 januari leiden. Maarten was al vaste invalkracht en neemt nu definitief dit uur over. Voor de dinsdaggroep was het nog spannend of er tijdig vervanging gevonden zou worden. Maar gelukkig wil Gea Overveen, die al vrijwilligster is op donderdagavond de dinsdaggroep begeleiden. Als bestuur zijn we dus reuze blij met Maarten en Gea als opvolgende leiding bij deze twee groepen.

Nogmaals: namens het bestuur iedereen weer hartelijk bedankt voor zijn inzet in het afgelopen jaar!