Donatie Schipholfonds voor stoeltjeslift

Schipholfonds doneert aan KIS

Logo schipholfonds

Afgelopen maand werd duidelijk dat onze aanvraag voor een bijdrage in een nieuwe stoeltjeslift in het sportfondsenbad door het Schipholfonds zou worden gehonoreerd. Op 5 november 2015 zou tijdens een officiële bijeenkomst op Schiphol het bedrag worden bekend gemaakt.

Allereerst kregen alle aanwezige een rondtour over Schiphol aangeboden en daarna was het tijd voor de grote onthulling.

Het schipholfonds was zeer gecharmeerd van de Kennemer Invaliden Sportclub en de doelen welke wij nastreefden. En daarom hebben zij besloten de totale kosten van de nieuwe stoeltjeslift in het Sportfondsenbad te Beverwijk te bekostigen! Zeer verheugd nam bestuurslid Timo Bakker nam de cheque in ontvangst.

cheque Schipholfonds voor Kennemer Invaliden Sportclub - KIS - te Beverwijk

Timo Bakker neemt cheque in ontvangst
Bestuurslid Timo Bakker neemt de cheque in ontvangst

Alle deelnemers 5 november 2015 Schipholfonds donatie