Rabobank Fietstocht 2015

Rabobank Fietsdag 2015

Direct naar inschrijven > klik hier

Op zondag 13 september is het zover, de Rabobank Fietsdag. Naast de KIS hebben nog ruim 157 verenigingen zich aangemeld voor deze dag! Ruim 4000 fietsers zullen het parcour van 30 km afleggen.

Wilt u de KIS steunen en meefietsen? Elke volle stempelkaart levert onze vereniging € 12,50 op!

We hebben start nummer 4. Dit nummer moet u op uw stempelkaart invullen naast de naam van de vereniging waarvoor u fietst!

Waar kunt u opstappen?

De leden van de KIS hebben dispensatie gekregen om verplicht vanaf Beverwijk te starten. Dit omdat onze leden uit de gehele regio komen. U kunt dus bij elk gewenst startpunt starten.

De punten zijn:

U kunt starten en finishen op de volgende locaties:

1. Telstar Stadion, Minister van Houtenlaan 123, Velsen Zuid
2. Sporthal Beverwijk, Van Loenenlaan 1, Beverwijk
3. Heemskerkse Golf Club, Communicatieweg 18, Heemskerk
4. Informatieboerderij Zorgvrij, Genieweg 50, Velsen Zuid. Onder de Platanen verzorgt hier de catering.
5. cb De Hoeksteen, De Weid 24, Velserbroek
Korf Catering verzorgt de catering op het schoolplein.

Let op:
● Starten kan tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Finishen kan tot uiterlijk 16.00 uur;
● Op de locatie waar gestart wordt, moet ook worden
gefinisht;
● U hoeft niet persé met de groep samen te vertrekken, u mag ook in kleine groepen fietsen;
● Wij verzoeken u zoveel mogelijk te houden aan de
startlocaties en tijden, dit om een goede doorstroom van het verkeer te bevorderen.
Wij maken deze dag gebruik van het Pontje Velsen en Pontje Buitenhuizen. Het kan zijn, dat u vanwege de drukte even moet wachten voordat u het kanaal kunt oversteken. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Dit is de route:

route Rabobank Fietstocht 2015

WIlt u de route + beschrijving downloaden? Klik hier

Wilt u meedoen, dan kunt u zich hier inschrijven....

Handbiken tijdens de rabobank fietstocht...klik hier