Schaatsen met een maatje
Meer info? Neem contact op met secretariaat 0251-254714
Schaatsen met een maatje

 

´GRATIS schaatsen voor mensen met een beperking en een maatje’
Vanaf woensdag 2 december 2015 is de Markt in Schagen weer het decor voor het gezellige winterevenement ‘Schagen on Ice’. Sportservice Schagen en Schagen On Ice  organiseren speciaal voor mensen met een beperking èn een maatje een aantal uren gratis vrij schaatsen. Op zaterdagochtend 12 en 19 december en zaterdag 2 januari 2015 is het van 9.00 uur tot 10.00 uur mogelijk te komen schaatsen. Aanmelden voor deze activiteit is wel verplicht.Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om te schaatsen op een drukke ijsbaan, zijn er aparte uur gecreëerd voor mensen met een beperking en een maatje. Schaatsen kunnen gratis geleend worden en het is gewenst een maatje mee te nemen. Een maatje kan bijvoorbeeld een familielid, begeleider, vriend of vriendin zijn. De begeleider mag ook kosteloos gebruik maken van schaatsen. Het is niet toegestaan met noren de ijsbaan te betreden en handsschoenen zijn verplicht. Alleen tijdens deze activiteit mogen deelnemers met schoenen op het ijs en zijn er extra schaatshulpmiddelen aanwezig.
Aanmelden kan telefonisch (0224) 21 47 74 of (0223) 61 47 26 of via de mail; ivanparidon@sportservicenoordholland.nl. (naam deelnemer, leeftijd, telefoonnummer, email- adres en beperkingen doorgeven). Het is uiteraard ook mogelijk om met een groep te komen schaatsen. Voor vragen of informatie kunt u contact op nemen met de regiomedewerker aangepast sporten, Iris van Paridon.

50pluszwemmenUw advertentie had hier kunnen staan. Al vanaf € 5,-- per maand bij de grootste en oudste sportvereniging 'aangepaste' sporten in Nederland!