NK 2015 wederom succesvol voor KIS

Nederlands Kampioenschap aangepast Badminton 2015

In het weekend van 18 en 19 april 2015 werd in Veenendaal door Badminton Duovereniging Veenendaal het NK aangepast badminton gespeeld.

Voor de KIS was het wederom een succesvol weekend. Hoewel Inge & Timo Bakker zich alleen voor het dubbelspel hadden ingeschreven is het aantal gouden medailles gestopt bij vier.

Op de valreep heeft Mario Biekmann, de 'oude' dubbelpartner van Timo zich als lid ingeschreven bij de KIS. Mario, woonachtig in Almere, was enige jaren uit de running om te revalideren van een armoperatie.

Maar de zege was er niet minder om. Inge won weer met Ilse van de Burgwal (Woudenberg) het goud bij de dames en Timo en Mario zetten de Nederlandse titel op hun naam.

Mario en Ilse wonnen goud bij de mix.

Allen gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Ilse en Inge bij de prijsuitreiking
Ilse v.d. Burgwal en Inge Bakker - goud bij de dames

Mario en Timo bij de prijsuitreiking
Mario Biekmann en Timo Bakker goud bij de heren