Handbiken_16 augustus 2015

1e handbiketraining zondag 16 augustus 2015

We hebben een invaller gevonden die zondag 16 augustus 2015 de eerste handbike training gaat verzorgen. Dit in verband met de ziekte van Peter.

Zoals afgesproken rijden we de blauwe route. Zie onderstaand.

blauwe route spaarnwoude

Zoals afgesproken ontmoeten wij elkaar bij SnowPlanet ( Heuvelweg 6 - 8 1981 LV Velsen Zuid).

Tijd: 10:00 uur in Snow-planet

Start route : 10:30 uur - einde 11:30-12:00 uur.

Na een kopje koffie en een eerste kennismaking vervolgen wij onze weg naar de blauwe route.

Voor de volledigheid; het is geen wedstrijd. Het is de eerste keer dat we in deze formatie een handbike bijeenkomst organiseren dus rijden we rustig aan.

Advies: neem een droog shirtje mee of een vest om na afloop niet te snel af te koelen en zorg dat je bidon is gevuld met schoon water en eventueel bandenplak materiaal.

Zoals afgesproken:

- we fietsen met helm en dragen een felgekleurd hesje of hebben een vlag op de handbike.

Let op! op deze route staan paaltjes op de weg. Houdt bij het passeren van die paaltjes rekening met je achterwielen en geef het door middel van handgebaar en communicatie door aan degene die achter je rijdt.