NK 2016 parabadminton

Goed resultaat NK aangepast badminton 2016

Duo vereniging Veenendaal was voor de tweede jaar op rij gastheer voor het NK aangepast badminton. De KIS had dit jaar slechts één afgevaardigde, nl. Inge Bakker. Samen met haar dubbelpartner Ilse van de Burgwal (Woudenberg Utrecht) bemachtigde ze wederom het goud in de dames dubbel.

Inge & Ilse lachend op de baan

Inge en Ilse staan zoals bovenstaande foto goed laat zien altijd met veel plezier op de baan. De dames zijn al jaren oppermachtig in het parabadminton zoals de sport hedendaags wordt genoemd. Dit omdat de sport is toegelaten als een paralympische sport. Inge Bakker kwam dit jaar alleen uit in de dames dubbel. Ilse van de Burgwal echter sleepte in totaal maar liefst drie gouden medailles in de wacht. Zij won het goud ook in de mix en in haar enkel.

De prijsuitreiking

De prijsuitreiking!