Rabobank fietstoch 2016

Rabobank fietstocht 2016

deelnemers fietstocht met tekst U fiets toch ook mee?

Op 5 juni 2016 zal de RABOBANK fietstocht 2016 worden gereden. Dit jaar kunnen de mensen kiezen uit maar liefst drie verschillende rondes. Tevens kan gekozen worden uit twee afstanden, 25 km en 50 km.

De KIS ontvangt voor de deelnemers die 25 km fietsen een bijdrage van € 10 en voor de deelnemers die 50 km fietsen wordt € 15 overgemaakt. De KIS kan maximaal € 500 ontvangen van de Rabobank.

Start & Route

Op  verzoek van velen kan er dit jaar gekozen worden uit 3 nieuwe routes (PDF) en twee afstanden.

De fietsdag is daarmee toegankelijk voor jong en oud.  De Noord en Zuid route zijn 25 km lang en leveren € 10,- op per volle stempelkaart. De IJmond route is circa 55 km lang en levert € 15,- op per volle stempelkaart.

U dient op de stempel kaart het startnummer van de vereniging op te geven.

DE KENNEMER INVALIDE SPORTCLUB HEEFT STARTNUMMER 75.

Starten is deze dag mogelijk tussen 09.30 – 11.30 uur,  finishen kan tot 16.00 uur.

De startlocaties zijn:

• Rabobank IJmond Stadion - Velsen Zuid
  • Ruïne van Brederode  - (stempelpost, geen startlocatie)
  • Korenmolen de Zandhaas - Santpoort
  • Rest. Onder de Platanen/ Zorgboerderij Zorgvrij - Velsen Zuid
  • Kinderboerderij de Baak - Beverwijk
  • De Patatoloog - Heemskerk
  • IJsclub Kees Jongert - Heemskerk

Stempelkaart

Bij de start ontvangen alle deelnemers een stempelkaart. Wij verzoeken u de stempelkaart volledig in te vullen.

Rabobank biedt de fietsers één gratis kopje koffie/thee aan óf een softijsje. Deze verkrijgt u bij één van onderstaande posten tegen inlevering van de coupon aan de stempelkaart:
Koffie/thee te verkrijgen bij:
IJsclub Kees Jongert of het Rabobank IJmond Stadion
óf
Softijsje te verkrijgen bij:
De Patatoloog of Zorgvrij/Onder de Platanen
Na een prachtige fietstocht door de regio eindigt u de route waar u gestart bent. Daar ontvangt u de laatste stempel en levert u de volle en volledig ingevulde stempelkaart in. Alleen originele en volledig ingevulde stempelkaarten leveren een bijdrage op voor de clubkas.

• De Noord route is 25 km lang en levert € 10,- op per volle stempelkaart
    (3 stempels).
  • De Zuid route is 25 km lang en levert € 10,- op per volle stempelkaart
    (4 stempels).
  • De IJmond route is circa 55 km lang en levert € 15,- op per volle stempelkaart (7 stempels).

Als u zin heeft om 55 km te fietsen, kunt u ook twee keer de 25 km route fietsen. Eén keer de noord route en één keer de zuid route. Dat levert 2 x € 10 op i.p.v. € 15 voor de complete route van 55 km. Wellicht een tipje!

De stempelkaarten kunnen tot uiterlijk 16.00 uur worden ingeleverd.

Actie #Selfietsie

Start op Facebook/Twitter een Social Media campagne om fietsers te werven voor jullie vereniging. Maak een selfie en tag @RaboIJmond met #Selfietsie. De club met de meest originele en effectieve campagne ontvangt een extra bijdrage van € 250,- voor de clubkas.

Voorbeeld:
'Ik fiets 5 juni voor ...(club) @RaboIJmond Fietsdag | #selfietsie.. Fiets jij mee?

Een afvaardiging van Rabobank IJmond zal uit alle inzendingen een keuze maken.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Entertainment & verkeersregelaars

Bij alle start en finishlocaties zullen er optredens plaatsvinden van onze IJmondse muziekverenigingen. Neem ook hier even de tijd voor en geniet van een stukje muzikale gezelligheid.

Veiligheid staat deze dag voorop. Wilt u ons hierbij helpen en bent u verkeersregelaar of kan uw vereniging verkeersregelaars leveren, neem dan contact met ons op via het secretariaat.

Elke vrijwilliger levert een bijdrage op van € 25,-  voor de clubkas. Wilt u vrijwilliger worden of kunt u entertainment leveren? Bel even met het secretariaat om te overleggen, wij zorgen voor contact met de Rabobank.

Ons telefoonnummer is 0251-254714

Wilt u meefietsen? Dan kan u zich onderstaand inschrijven.

Voorletters:
Achternaam: