Gezocht toezichthouders

Gezocht

Vrijwillig toezichthouders

toezichthouder aan het werk

De Kennemer Invaliden Sportclub - KIS - is een sportvereniging voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking.

Onze vereniging geeft op de donderdagavonden onze leden de gelegenheid om te komen zwemmen in het sportfondsenbad te Beverwijk.

Wij hebben dan de beschikking over het instructiebad (extra verwarmd) en het 50 meter wedstrijdbad. Dit laatste bad wordt opgesplitst voor banen zwemmers, vrij zwemmers en leszwemmers.

Op de maandag en dinsdag tussen 12:00 & 12:45 uur hebben we de beschikking over de extra verwarmde baden van Heliomare.

De Kennemer Invaliden Sportclub heeft plaats voor een gemotiveerde toezichthouders.

Dit betreft een functie voor verschillende uren. We hebben plaats op de maandag, dinsdag en donderdag.

Toezichthouders zijn belast met het toezichthouden en veiligheid tijdens onze zwemuren. Zo hebben wij op de donderdag-avond in het sportfondsenbad minimaal 8 toezichthouders rondlopen + de nodige zweminstructeurs. De toezichthouder zijn onze ogen in het zwembad. Omdat we werken met een kwetsbare doelgroep is toezicht essentieel. Je bent vaardig op gebied van veiligheid, hygiëne, toezicht en hulpverlening in de praktijk. Daarnaast moet je affiniteit hebben met onze doelgroep.

Heb jij één van de volgende diploma's en wil je je belangloos inzetten voor onze leden? Dan ben je van harte welkom. We zoeken mensen met ten minste één of meer van de volgende diploma's:

- BHV

- diploma Reddend zwemmen

- diploma lifeguard / toezichthouder

- EHBO

Ben jij die gemotiveerde toezichthouder die ons wil helpen? Neem dan contact met ons op.

Dat kan via de mail ( secretaris@kennemerinvalidensportclub.nl ) of neem telefonisch contact met ons op: 0251-254714