Opgave Circus Sijm

KIS bestaat 60 jaar en tijd voor een feestje!

KIS en circus Sijm

De KIS bestaat in 2016 60 jaar en daarom organiseert de KIS een bijzondere feestavond voor al onze leden.

Op vrijdag 22 april 2016 zal op het Willem Alexanderplantsoen te Beverwijk de Circustent van Circus SIJM neerstrijken. Deze avond is alleen toegankelijk voor uitgenodigde leden van de Kennemer Invaliden Sportclub – KIS - .
Inclusief een hapje en een drankje zult u genieten van een mooie familievoorstelling door Circus Sijm.

De voorstelling begint om 19:30 uur en de zaal is open om 19:00 uur.
Einde voorstelling rond 22:30 uur.

Als u zich heeft opgegeven dan heeft u op 15 maart 2016 een email met de bevestiging ontvangen. Deze mail is tevens uw toegangsbewijs. Sommige leden hebben moeite met het uitprinten van de mail. Een mogelijk oplossing is om de mail niet 'staand' maar 'liggend' uit te printen. Kijk daarvoor bij uw instellingen. Lukt het niet? Geen nood,
wij hebben een lijst bij de toegang welke u deelname bevestigd. Maar omwille van een vlotte doorgang is het wellicht makkelijker als u uw bevestiging meeneemt.

Komt u met de rolstoel? Geef dit dan even aan via ons secretariaat. Dat mag per telefoon of per mail.

Er hebben ruim 240 mensen aangemeld en de opgaaf is inmiddels gesloten.