Iedereen bedankt voor het meefietsen afgelopen zondag!

Prachtig weer tijdens de Rabobank-Fietstocht 2017

Zondag 11 juni 2017 was er weer een editie van de Rabobank Fietstocht. Vele leden en familieleden hebben meegefietst om de clubkas te spekken. Waarvoor onze hartelijke dank!

In het NoordHolland Dagblad werden wij nog apart genoemd door Esther Prins die feitelijk gewoon Sandra Prins heet. Waarom incognito Sandra als je zo groot op de voorpagina staat? Maar alle gekheid op een stokje: Het was weer prachtig en wij hopen u volgend jaar weer te mogen zien!

Voorpagina 12 juni 2017 NHD

Stad en streek NHD 12 juni 2017

50+ zwemmen

Uw advertentie had hier kunnen staan. Voor slechts € 5,-- per maand staat hier uw logo+link naar uw website bij de grootste sportvereniging voor aangepaste sporten in Nederland. Daarmee steunt u de sporter met een beperking...Zo'n kans kunt u niet missen! Steun lokaal! Steun KIS!