Multimate Jeugdtoernooi 2018

Logo Multimate Castricum

In samenwerking met BC Castricum zal op 4 februari 2018 weer een jeugdtoernooi voor het aangepast badminton plaatsvinden.

Waar:

Sporthal de Bloemen
De Bloemen 71
1902 GT Castricum

Tijd:

10:00 tot 14:00 uur.

Kosten: € 5,--

Voor wie:

De doelgroep zijn kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking tot en met 17 jaar. Zowel rolstoelspelers als staande spelers zijn van harte welkom. Voor de verstandelijk beperkten geldt uiteraard de leeftijd die is gekoppeld aan het verstandelijk niveau. Wij gaan uiteraard soepel om met deze leeftijdsgrens. Heeft u hierover meer informatie en of vragen, neem contact met ons op.

Info

De KIS heeft goede ervaringen met het gezamenlijk laten spelen van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Beide doelgroepen kunnen het prima met elkaar vinden en het spel wordt altijd in goede harmonie gespeeld. Ook bij dit toernooi zullen beide doelgroepen met en tegen elkaar uitkomen.

Het toernooi vindt plaats gelijktijdig met het valide jeugdtoernooi van BC Castricum. De aangepaste sporters spelen alleen tegen en met elkaar. De deelnemers worden willekeurig gekoppeld aan elkaar en spelen op tijd. Na afloop worden er weer nieuwe koppels samengesteld. Op deze manier wordt het niveauverschil over de spelers verdeeld. Van elk koppel krijgt de winnaar 3 punten, gelijkspel 2 punten en de verliezende partij 1 punt. De punten worden bij elkaar opgeteld en daaruit volgen de winnaars.

We hebben de beschikking over 3 banen dus willen wij maximaal 16 deelnemers aan dit toernooi laten deelnemen. Op deze manier kunnen 12 deelnemers gelijktijdig spelen, terwijl de rest hun rust pakt aan de kant.

Het wedstrijdreglement is hier te downloaden.

Inschrijving is reeds gesloten.

Multimate Jeugdtoernooi 2015 archief

50pluszwemmenlogo fonds gehandicaptensport