Bommetje

KIS kampioenschap 2017

Op donderdag 6 april 2017 heeft onze enthousiaste toezichthouder Marco een waar kampioenschap 'Bommetje" georganiseerd. Onze jeugdleden hebben met veel concentratie en onder luid applaus van de belangstellenden getracht een zo'n groot mogelijke watermassa te verplaatsen. Marco had tevens voor leuke prijsjes gezorgd. Wellicht een terugkerend evenement? De reacties logen er niet om en dus zal dit een vervolg krijgen. Een ieder moet toch de kans krijgen om zijn eigen record te verbeteren, nietwaar? De onderstaande foto's zijn per telefoon gemaakt en kunnen dus aan kwaliteit verloren hebben.

50+ zwemmen

Uw advertentie had hier kunnen staan. Voor slechts € 5,-- per maand staat hier uw logo+link naar uw website bij de grootste sportvereniging voor aangepaste sporten in Nederland. Daarmee steunt u de sporter met een beperking...Zo'n kans kunt u niet missen! Steun lokaal! Steun KIS!