PlayersExperience bij badmintonvereniging VELO

Heb je een lichamelijke beperking en lijkt het je leuk om kennis te maken met para-badminton? Kom dan 4 november van 14.00 tot 17.00 uur mee doen met de PlayersExperience bij badmintonvereniging Velo!

Jij, als speler, staat centraal deze dag! Zodat je kunt ervaren wat para-badminton is. Para-badminton wordt gespeeld in drie categorien: in de rolstoel, staanders (arm- of been amputatie) en kleine mensen. Door persoonlijke aandacht en oefeningen in groepsverband laten we jou kennismaken met para-badminton. Mocht je het na deze dag leuk vinden om te badmintonnen, dan kunnen we je doorverwijzen en begeleiden naar een vereniging. Wat kun je o.a. verwachten:

Tijdstip Van 14.00 tot 17.00 uur. Aansluitend is er een eredivisie wedstrijd van Velo, waarbij wij graag samen met jou naar deze topwedstrijden kijken!

Adres sporthal Noordweg 26, 2291 EE Wateringen Inschrijven Schrijf je in vóór 1 november 2017 via

www.parabadmintonfoundation.com of mail naar playersexperience@parabadmintonfoundation.com

Klik hier voor de A5 flyer spelersdag

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport