Rabobank fietstocht 2017

Rabobank Fietstocht

Op11 juni 2017 zal de RABOBANK fietstocht worden gereden.

Het thema van dit jaar is VITALITEIT. Laat op social media zien (Facebook en Twitter) zien hoe vitaal of duurzaam onze vereniging is. Maak een selfie en tag @RaboIJmond en @KIS met #Vitaliteit of #Duurzaamheid. We kunnen daarmee € 250 extra winnen voor onze clubkas. Maar we gaan delen, u ontvangt 50% van deze bonus! Dus allemaal op de foto en taggen.

Start & Route

Dit jaar kunnen de mensen kiezen uit maar liefst drie verschillende rondes. Dit jaar kunt u ook weer kiezen uit 3 routes:
Noord route 25 km, Zuid route 25 km en IJmond route 50 km.
U kunt starten tussen 09.30 – 11.30 uur en finishen vóór 16.00 uur.

De startlocaties zijn (onder voorbehoud):
Rabobank IJmond Stadion - Velsen Zuid
Rest. Onder de Platanen/ Zorgboerderij Zorgvrij – Velsen Zuid
Korenmolen de Zandhaas – Santpoort-Noord

De Ruïne van Brederode - Santpoort-Noord (=stempelpost)

De Smaeckkamer - Beverwijk
De Patatoloog – Heemskerk
IJsclub Kees Jongert – Heemskerk

Bekijk de route op Google Maps

De KIS ontvangt voor de deelnemers die 25 km fietsen een bijdrage van € 10 en voor de deelnemers die 50 km fietsen wordt € 15 overgemaakt. De KIS kan maximaal € 500 ontvangen van de Rabobank. Wij willen wel graag weten of u meedoet.

inschrijfbutton

U dient op de stempel kaart het startnummer van de vereniging op te geven.

DE KENNEMER INVALIDE SPORTCLUB HEEFT STARTNUMMER 150.

Stempelkaart

Bij de start ontvangen alle deelnemers een stempelkaart. Wij verzoeken u de stempelkaart volledig in te vullen.

Als u zin heeft om 55 km te fietsen, kunt u ook twee keer de 25 km route fietsen. Eén keer de noord route en één keer de zuid route. Dat levert 2 x € 10 op i.p.v. € 15 voor de complete route van 55 km. Wellicht een tipje!

De stempelkaarten kunnen tot uiterlijk 16.00 uur worden ingeleverd.

Handbikers

We willen weer met zoveel mogelijk handbikers de tocht uitrijden. Dit zal onze vereniging extra in de picture plaatsen. Heb jij een handbike en wil je de KIS steunen? Handbike dan op 11 juni 2017 mee. We starten om 09:30 uur vanaf IJSCLUB Kees Jongert te Heemskerk. De exacte locatie is:

Adelaertlaan 5 (Park Assumburg)
1967 NN Heemskerk

Geef je via onderstaande link op voor de fietstocht en we maken er een mooie tocht van!

Scootmobiel

Ook scootmobielen zijn van harte welkom bij de jaarlijkse fietstocht van de Rabobank. Heb jij een scootmobiel en wil je de KIS steunen? Geef je dan op via onderstaande opgaafformulier.

Entertainment & verkeersregelaars

Bij alle start en finishlocaties zullen er optredens plaatsvinden van onze IJmondse muziekverenigingen. Neem ook hier even de tijd voor en geniet van een stukje muzikale gezelligheid.

Veiligheid staat deze dag voorop. Wilt u ons hierbij helpen en bent u verkeersregelaar of kan uw vereniging verkeersregelaars leveren, neem dan contact met ons op via het secretariaat.

Elke vrijwilliger levert een bijdrage op van € 25,-  voor de clubkas. Wilt u vrijwilliger worden of kunt u entertainment leveren? Bel even met het secretariaat om te overleggen, wij zorgen voor contact met de Rabobank.

Ons telefoonnummer is 0251-254714

Dus doet u mee?

Geef u dan op: opgaafbutton

Entertainment

Bij alle start en finish locaties treden lokale muziekverenigingen op. Zij zorgen voor muzikale gezelligheid op de route, dus neem de tijd en geniet ervan.

Rabobank IJmond Stadion
Ochtend: IJmuider Harmonie