Grote club actie en KIS

Grote club actie

16 september van start
De Grote Clubactie start landelijk op zaterdag 16 september 2017. Vanaf dan gaan de clubleden weer langs de deur om loten te verkopen. Op woensdag 13 december 2017 vindt de trekking plaats. Vanaf 14 december kunt u de trekkingsuitslag bekijken op de website www.clubactie.nl.

U steunt toch ook onze club?

U kunt onze vereniging op verschillende wijze ondersteunen.

1) Contant.
     U koopt een lot bij één van onze lotenverkopers op uw sport uur;

2) Eénmalige machtiging.
      De lotenverkoper noteert uw gegevens in het verkoopboekje. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar
       bankafschrift ontvangt.

3) Online
     U logt in op de actiepagina bij de Grote Clubactie van onze vereniging. Daar koopt u online een lot. Ook hier incasseert de Grote Clubactie éénmalig de
     verschuldigde kosten bij de lotenkoper. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift.

4) Superlot.
     U koopt een superlot. Het superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. U kunt het lot kopen via een éénmalige machtiging. De koper ontvangt een symbolisch      superlot. De lotenrange verschijnt op zijn of haar bankafschrift.

50pluszwemmen