Elke woensdag open inloop bij parabadminton

Elke woensdagavond open avond parabadminton

badmintonnen

Lijkt badmintonnen je een leuke sport maar je weet niet of je met jou beperking mee kunt doen? Kom dan een keer proberen. De KIS speelt en traint elke woensdagavond van 19.00 - 20.30 uur in sporthal Heliomare te Wijk aan Zee.

Onder leiding van twee ervaren trainers wordt je de fijne kneepjes bijgeleerd. Beide trainers geven zelf vanuit de rolstoel les en hebben voorheen op hoog nationaal en internationaal niveau gespeeld.

De groep bestaat uit een jeugdafdeling tot en met 15 jaar en een volwassen afdeling. Omdat de meeste mensen, vanwege een loopbeperking, de armen en handen hard nodig hebben, wordt in het eerste gedeelte van de avond training gegeven om het blessure niveau zo laag mogelijk te houden. Daarna gaan we altijd wedstrijdsjes spelen in dubbel of gemengd dubbel. De indeling daarvan geschied willekeurig en wisselt bij een bepaalde stand.

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport