Grote club actie en KIS

Grote club actie

start
De Grote Clubactie start landelijk op zaterdag 15 september 2018. Vanaf dan gaan de clubleden weer langs de deur om loten te verkopen. Op 12 december 2018 vindt de trekking plaats. Vanaf 13 december kunt u de trekkingsuitslag bekijken op de website www.clubactie.nl.

Met de aankoop van de loten steunt u onze club. Van de aankopen stroomt 80% direct terug in de clubkas! En u heeft kans op de hoofdprijs

U steunt toch ook onze club?

U kunt onze vereniging op verschillende wijze ondersteunen.

1) Contant.
     U koopt een lot bij één van onze lotenverkopers op uw sport uur;

2) Eénmalige machtiging via lid - verkoper
      De lotenverkoper noteert uw gegevens in het verkoopboekje. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar
       bankafschrift ontvangt.

3) Online op GroteClubactie.nl
     U logt in op de actiepagina bij de Grote Clubactie van onze vereniging. Daar koopt u online een lot. Ook hier incasseert de Grote Clubactie éénmalig de
     verschuldigde kosten bij de lotenkoper. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift.

4) Online via onze eigen website

U logt in op onze eigen actie pagina om loten te kopen. Het bedrag van uw aankoop zal in week 41 worden geïncasseerd en in week 42 ontvangt u de loten. In week 50 vindt de trekking plaats.

5) Superlot.
     U koopt een superlot. Het superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. U kunt het lot kopen via een éénmalige machtiging. De koper ontvangt een symbolisch      superlot. De lotenrange verschijnt op zijn of haar bankafschrift.

50pluszwemmen