Bestuurslid Jan Pomp overleden

Bestuurslid Jan Pomp plotseling overleden

afb.Jan Pomp bestuurslid KIS

Op 29 januari 2019 bereikte ons het droevige bericht dat ons bestuurslid Jan Pomp is overleden.
Jan, kennis gemaakt met Sportvereniging KIS tijdens zijn revalidatieproces in Heliomare na een ernstig verkeersongeval, zat sinds 21 maart 2016 in het bestuur van de KIS. Sedert eind 2015 was Jan lid geworden van de badminton groep op de woensdagavond. Jan was een goede ambassadeur voor de KIS. Hij wist tijdens zijn revalidatie diverse mensen te enthousiasmeren om ook te gaan badmintonnen.

Jan Pomp aan het badmintonnen
Jan is overleden aan de complicaties van een operatie van afgelopen vrijdag.
Zijn droge en ‘Haagse’ humor zullen wij nimmer vergeten. Wij wensen Joke, de kinderen en kleinkinderen ontzettend veel sterkte met het verwerken van dit grootse verlies.

Jan is 59 jaar geworden.

Indien u de rouwkaart wenst te bekijken, klik hier.

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport