Steun de KIS met de Rabobank Clubsupport

Parabadminton en Rabobank

U kunt stemmen vanaf 27 september 2019.

De link volgt t.z.t.

Voor velen een vast onderdeel, maar helaas is de Rabobank gestopt met de Rabobank Fietsdag. Daarvoor in de plaats gekomen is de Rabobank Clubsupport. Ook de KIS heeft zich opgegeven voor de Rabobank Clubsupport en wel om de shuttles bij het aangepast badminton te vervangen. De kosten van de shuttles die door de spelers het hele jaar worden gebruikt + de shuttles in het shuttlekanon, lopen al gauw op tot € 800 per jaar. We verliezen redelijk veel shuttles omdat er per abuis met een rolstoel overheen gereden wordt, en dan is het feitelijk einde verhaal van de shuttle. We hebben ongeveer 80 kokers nodig. In elke koker zitten ongeveer 6 shuttles. En elke koker heeft een prijs van rond de € 10,--.

De KIS is een sportvereniging voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Onze vereniging bestaat al sinds 1956 en trekt leden uit heel Noord- en Zuid Holland. Wij zijn dus een regionale speler.

Stem op de KIS zodat wij nieuwe shuttles kunnen aanschaffen. Bij voorbaat dank voor uw stem!