Welkom bij de KIS
Meer info? Neem contact op met secretariaat 0251-254714

Mobiele Site

Welkom bij de sportvereniging KIS

De KIS is al ruim 62 jaar toonaangevend met aangepaste sporten in Noord Holland. Met ruim 200 leden zijn wij één van de grootste gehandicaptensportverenigingen in Nederland. Bij ons treft u al die kennis aan, die in 62 jaar is opgebouwd.

Wetenschappelijk onderzoek toont nu eenmaal aan dat als mensen met een beperking actief bezig zijn, met o.a. sporten op eigen niveau dat dit ten gunste komt van hun algehele gesteldheid. Minder medicijngebruik en u voelt u beter in uw vel.

Ondervind u een beperking bij het reguliere sporten? Dan bent u bij de KIS aan het goede adres. Wij bieden mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking de gelegenheid om te sporten op eigen niveau. Kom vrijblijvend eens een keertje bij ons kijken, of nog beter! Doe lekker een paar keer mee. Geen enkel probleem. Op elke niveau kunt u met ons meesporten.


 

Aanbod van sporten

Kom gerust een keertje kijken en meedoen!

Aangepast badminton - (rolstoel of aangepast badminton) voor mensen met loopbeperking.

Badmintonnnen bij de KIS

Elke woensdag INLOOP AVOND parabadminton

Elke woensdag van open avond van 19:00 - 21:00 uur in Sporthal Heliomare. meer info

Bekijk onze promotievideo aangepast badminton.

Zwemmen - (50+ zwemmen, COPD zwemmen, REUMA zwemmen en hydrotherapie)

Zwemmen bij de KIS

Wij zwemmen elke week in het extra verwarmde bad van Heliomare op maandag en dinsdag tussen 12:00 - 12 :45 uur en elke donderdag in het Sportfondsenbad te Beverwijk tussen 19:00 - 20:00 uur.

En weet u niet of zwemmen wat voor u is? Voor slechts € 3,50 kunt u een los kaartje kopen om lekker mee te zwemmen. Dit geldt voor de maandag, dinsdag en donderdaggroep.

De hydrotherapiegroep op de zaterdag in het bad van Heliomare heeft op dit moment een wachtlijst. Laat u inschrijven via het secretariaat!

 

 


 

logo samen naar veilig sportklimaat

Sportvereniging KIS heeft alle middelen in het werk gesteld om 'Samen naar een veilige Sportklimaat' te komen. Zo volgen wij een screening voor onze vrijwilligers etc. lees meer op deze pagina


 

Actueel


2e betalingsherinnering de deur uit

Op vrijdag 18 januari 2019 heeft de penningmeester de 2e betalingsherinnering verstuurd naar de leden die nog niet de contributie hebben voldaan. Na een eerste betalingsverzoek d.d. 3 januari jl. hebben deze leden nog steeds de contributie niet voldaan.

logo Juristu Incasso Juristen

Heeft u een 2e betalingsherinnering ontvangen? Betaal dan voor 26 januari 2019 om geen wettelijk incassokosten (ad € 40,-- ) verhoging te krijgen. De 3e en ons laatste verzoek gaat maandag 29 januari inclusief verhoging van € 40,-- de deur uit. Betaald u dan nog steeds niet, dan wordt het dossier in handen gegeven van Juristu Incaso Juristen.

Heeft u vragen over de contributie 2019? Kijk dan eerst op FAQ contributie 2019.


 

Ledenpasjes

De pasjes voor het nieuwe jaar worden voor aanvang van uw sport uur uitgereikt door kaderpersoneel. Komt u gerust op tijd zodat iedereen zijn lidmaatschapspasje in ontvangst kan nemen.Gezellig Kersttoernooi aangepast badminton
Kis aangepast kerst toernooi

Onder genot van oliebollen en warme chocolademelk is, lees verder


 

Uw contributienota in vier termijnen betalen?

incasso logo

U heeft nog tot 21 december de tijd. Lees verder


Jan Otten heeft afscheid genomen

jan otten

Geheel op eigen wijze heeft Jan Otten op donderdag 13 december 2018 afscheid genomen van de KIS. Lees verder


 

Uitslag loting Grote Club Actie

logo Grote club actie

Op 12 december 2018 heeft de loting plaatsgevonden van de Grote Club Actie. Heeft u wat gewonnen? Kijk hier

 


 

Video verslag bezoek Sinterklaas aan de KIS
Op 29 november jl. heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan het sportfondsenbad te Beverwijk alwaar wij een zwem uur hebben. Kijk hier voor het videoverslag.


Geen zwemmen donderdag 6 december 2018

In verband met een technische storing kan er donderdag 6 december 2018 niet gezwommen worden in het sportfondsenbad te Beverwijk. lees verder.


De contributiefacturen 2019 zijn weer verstuurd.

De penningmeester heeft weer de contributienota's verstuurd voor het nieuwe sportjaar 2019. Heeft u daar vragen over, kijk dan eerst op deze pagina. Heeft u na het lezen van de op deze website geplaatste info nog steeds een vraag? Neem dan contact met ons op.De actie van Sarah Buwalda was één groot SUCCES!!!!

Sarah voor ALS

 

Sarah heeft op 22 november jl. haar actie volbracht om geld in te zamelen voor de stichting ALS. Lees het hele verhaal hier.

 


Nieuwsbrief 2018 - 1 is uit!

In deze nieuwsbrief leggen wij o.a. uit welk contributie systeem in 2019 zal worden gehanteerd. Overzicht van de totale wijzigingen per 1-1-2019. De respons op de AVG veranderingen. De laatste aanpassingen aan de website en de sluiting rondom de feestdagen 2019. Klik hier voor de pdf versie of hier de online versie.

Veel leesplezier!


 

Grote ClubActie 2018

logo groteclubaktie

De Grote ClubActie gaat weer van start. 80% van de opbrengst komt rechtstreeks in de clubkas terecht. Lees verder...


 

50pluszwemmen logo Fonds Gehandicaptensport

 

Uw advertentie had hier kunnen staan. Al vanaf € 5,-- per maand bij de grootste en oudste sportvereniging 'aangepaste' sporten in Nederland!